Bezorging/retourneren

Bezorging

Bestellingen worden na plaatsen van uw order zo spoedig mogelijk verzonden*. Gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen

* Er word alleen verzonden na betaling. Bij betalingskeuze vooraf overmaken gaat deze regel niet altijd op i.v.m. verwerkingstijd van overboeken.

Maximale formaat binnenland: 100cm x 70cm x 58 cm ​L x B x H

Let op: Het gewicht is inclusief verpakkingsmateriaal zoals de verpakkingsdoos en opvulmateriaal.

Bestelling afhalen:
Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in Poeldijk (Zuid - Holland). Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Land van bezorgingprijs per 23kgbezorgtijd
België€9,951 - 2 werkdagen
Danmark€13,953 - 5 werkdagen
Deutschland€5,952 - 3 werkdagen
España€18,503 - 5 werkdagen
France€14,953 - 5 werkdagen
Luxembourg€9,953 - 5 werkdagen
Nederland€5,951 - 2 werkdagen
Österreich€14,953 - 5 werkdagen
Sverige€18,953 - 5 werkdagen
United Kingdom€14,953 - 5 werkdagen

 

Annuleren:

U kunt een geplaatste order kosteloos annuleren mits deze niet niet door ons per pakketdienst is verstuurd. Wij storten binnen 5 werkdagen het volledige orderbedrag op uw rekening..

Let op: wanneer u het pakket aanneemt en later wil retour sturen zijn de verzendkosten van retourneren voor uw eigen rekening.

 

Retourneren:

Als klant heeft u 14 dagen bedenktijd om het gekochte product zonder reden retour te sturen*. Wij storten binnen 5 werkdagen het volledige orderbedrag retour.

U kunt het product retour sturen naar ons adres welke vermeld staat op onze website bij kopje contact. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Na retour ontvangst storten wij binnen 5 werkdagen het volledige orderbedrag op uw rekening.

*Retourneren mag alleen in de originele verpakking en het product moet in volledige en onbeschadigde staat zijn. De kosten van verzending zijn ten alle tijde voor de klant.

© 2016 - 2021 Topvogelvoer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel